ម្ហូប​សាច់​កង្កែប​ឆៅ​ ពេញនិយម​នៅ​ជប៉ុន



អ្នក​ច្បាស់​ជាមាន ​ចម្ងល់​មិនខានឡើយ ប្រសិនបើ​បានឃើញ​​ មឺ​នុយ​ម្ហូប​កង្កែប​ឆៅ​ របស់​ជប៉ុន ប៉ុន្តែ​សម្រាប់​អាហា​រដ្ឋា​ន​ មួយចំនួន​នៅ​ទីនោះ វា​ជា​រឿង​សាមញ្ញ ​ទៅហើយ​។​


​ឃ្លិប​វីដេអូ​ថ្មីៗ​មួយ​ ដែល​គេ​ផ្សាយ​លើ​គេហទំព័រ ​បាន​ស្តែង​ឲ្យ​ឃើញ​ពី ​សកម្មភាព​នៃ​ ការទទួល​ទាន​អាហារ​ប៉ូវ​សុខភាព​ តាមបែប​ប្រពៃណី​ជប៉ុន ដោយ​គេ​យក​កង្កែប​ធំៗ មក​ព្រ​លាត់​ស្បែក​ចេញ ហើយ​ស្ទើរតែ​ ទុក​អ្វីៗ​នៅ​ទាំងមូល​ ដដែល ម្ហូប​នេះ​ឈ្មោះថា សា​ស៊ិ​មិ (Frog Sashimi) វា​ត្រូវបាន​អ្នក​បរិភោគ​និយាយថា មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ ​បែ្ល​ក​មាត់​ណាស់ ព្រោះ​ជា​កង្កែប​ ដែល​គេ​ចិញ្ចឹម​ក្នុង​កសិដ្ឋាន ​ហើយ​ត្រូវគេ ​ត្រួតពិនិត្យ​ ហ្មត់ចត់ ដើម្បី​ឲ្យ​មាន​សុវត្ថិភាព​៕ ប្រភព rocketnews24.com







ប្រភព៖ វរជនខ្មែរ





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...